sk sk en Romania Bosna and Herzegovina Hrvatska Srbia 

Sme jeden tím, sme jedno IMAO

TITULK

Piatkové popoludnie s dátumom 10. január 2014 pre nás nebolo o práci, ale o zábave. Pri príležitosti utužovania kolektívu a tak trochu aj hodnotenia roku 2013 sme sa stretli v žilinskom hoteli Holiday Inn. 120 ľudí z piatich krajín Európy a fantastická zábava do skorých ranných hodín pri tónoch tanečnej hudby. Aj takto vyzeral spoločný večierok spoločností IMAO electric, s.r.o. a OSMONT elektromontáže, s.r.o.

Po úvodnom príhovore nášho konateľa, kolegu, kamaráta a pracovného lídra Ing. Antona Ondráskeho sme cez spoločnú večeru prešli k malému, ale veľmi zábavnému kúzelníckemu číslu. Po ňom nasledovala ochutnávka kvalitných slovenských vín a večerný raut pri ktorom nám hrala cimbalová hudba. Od každého stola bolo počuť hlasný smiech a radosť, pracovné témy vystriedali témy osobné a kto mal chuť tancovať, bavil sa na tanečnom parkete. Po dlhej noci prišiel rad na spoločné raňajky a niektorí využili možnosť zrelaxovať telo vo wellnes relax centre.

Aj keď pomedzi stoly počas celej noci dominovala slovenčina, určite by ste započuli chorvátčinu, rumunčinu, bosniančinu či češtinu. Naši kolegovia zo zahraničných pobočiek s radosťou prijali pozvanie na tento večierok a utužili tak spoločný kolektív. Veríme, že aj o rok bude priestor na podobnú zábavu, pri ktorej človek najlepšie spozná kolegov s ktorými trávi podstatnú časť svojho pracovného života.

Last modified on Friday, 17 January 2014 06:55
Hore
            IMAO group | IMAO Češka| IMAO Slovačka | IMAO Bosna i Hercegovina | IMAO Rumunija | IMAO Hrvatska |Hibridni bojleri