sk sk en Romania Bosna and Herzegovina Hrvatska Srbia 

Inšpirujte sa protinožcami

inspi web

V Austrálií vypuklo solárne šialenstvo. Až 11% populácie má na svojom dome solárne panely, prostredníctvom ktorých si obyvatelia tejto rozmanitej, ale hlavne slnečnej krajiny vyrábajú elektrickú energiu pre vlastnú spotrebu. Za posledné 4 roky v Austrálií namontovali viac ako milión fotovoltaických systémov. Odpoveď na otázku, prečo je to tak, Vám prezradíme bez akýchkoľvek tajností. Solárny systém je lacný a dostupný pre každého. Cena solárnych panelov za posledné roky klesla takmer o 80% a montáž tohto ekologického zariadenia je dnes cenovo dostupná.

To, čo má doma destaina Austrálie, môžete mať doma aj vy. Výroba ekologicky čistej, elektrickej energie vám ušetrí rodinný rozpočet a zníži platby za elektrickú energiu. Investujte do budúcnosti a vyrábajte si eleketrickú energiu pre vlastnú spotrebu. Okrem fotovoltaických systémov ponúkame aj systém hybridného ohrevu vody, pri ktorom solárne panely vyrábajú elektrickú energiu a zohrievajú vodu v bojley na prednastavenú teplotu. Pýtate sa, čo so zvyšnou vyrobenou energiou? Zostáva u vás, vo vašej domácej sieti. 

Opýtajte sa odborníkov a nechajte si poradiť od našich projektových manažérov. IMAO electric, s. r. o. člen skupiny IMAO group, vám celý systém nielen navrhne, ale zabezpečí aj komplexnú montáž. Odovzdaním systému na kľúč sa naša práca nekončí a v prípade potreby zabezpečíme servis celého zariadenia do 24 hodín. Pre viac informácií kontaktujte IMAO electric, s. r. o. ešte dnes. 


Hore
            IMAO group | IMAO Češka| IMAO Slovačka | IMAO Bosna i Hercegovina | IMAO Rumunija | IMAO Hrvatska |Hibridni bojleri